flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення добору з призначення на тимчасово вакантну посаду

02 вересня 2020, 17:59

Додаток №4

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Горохівського районного суду Волинської області  №27/01-06  від 02.09.2020 року

ОГОЛОШЕННЯ

про добір на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - головного спеціаліста відділу організаційно-документального забезпечення і контролю та інформатизації Горохівського районного суду Волинської області

Загальні умови

Посадові обов’язки

1.Сприяє впровадженню комп'ютеризації робочих процесів у судовій системі: встановлення комп'ютерного обладнання, комплексів технічної фіксації судового процесу, запровадження комп'ютерних програм автоматизованої системи передачі судових рішень в електронному вигляді до Єдиного державного реєстру судових рішень, автоматизованої системи електронного документообігу, адміністрування локальної комп'ютерної мережі, підключення до корпоративної мережі по виділеному захищеному каналу тощо, та забезпечує здійснення відповідного моніторингу щодо впровадження електронного цифрового підпису, запису фонограм судових засідань, надсилання судових рішень та інших електронних документів.

2.Забезпечує адміністрування автоматизованих робочих місць суддів та працівників апарату суду.        

3.Забезпечує введення в експлуатацію, встановлення, програмне забезпечення комп'ютерної техніки, периферійного обладнання та оргтехніки, що знаходяться на балансі суду.

4.Організовує проведення робіт щодо інсталяції ліцензійного програмного забезпечення.           .

5.Здійснює практичну та методичну допомогу суддям і працівникам апарату суду з питань роботи та використання ліцензійного програмного забезпечення та комп'ютерного обладнання, що знаходиться на балансі суду. За погодженням голови суду, керівника апарату, начальників відділів проводить заняття щодо вивчення працівниками апарату безпечного використання комп’ютерної техніки та програмного забезпечення.

6.Забезпечує доступ користувачів до внутрішніх інформаційних ресурсів.

7.Здійснює моніторинг дотримання технології експлуатації програмного забезпечення та використання антивірусного захисту локальної комп'ютерної мережі.

8.Забезпечує виявлення і попередження недоліків у роботі працівників суду під час використання комп'ютерної та оргтехніки, системного та прикладного програмного забезпечення.          

9.Забезпечує адміністрування та постійне оновлення інформації на власному вебсайті.

суду у складі вебпорталу «Судова влада України».

10.Забезпечує приймання та відправлення офіційної електронної пошти, що надходить на адресу суду.

11.Здійснює заходи з технічного захисту інформації з обмеженим доступом.

12.Здійснює додержання суддями та працівниками апарату інструкції щодо

користування персональним комп'ютером.                       

13.Приймає участь в діяльності інвентаризаційної комісії при проведенні інвентаризацій комп'ютерної та периферійної техніки, програмного забезпечення.

14.Проводить моніторинг новітніх технологій, які можуть покращити роботу суду.

15.Надає рекомендації, пропозиції щодо придбання техніки, пристроїв вводу-виводу   інформації, витратних матеріалів, за погодженням з керівником апарату займається реалізацією схвалених пропозицій.                                                                    .

16.Вносить пропозиції керівнику апарату та голові суду щодо розподілу або перерозподілу комп'ютерної техніки, що перебуває на балансі суду, з метою збалансованого забезпечення нею працівників, з урахуванням пріоритетності завдань пов'язаних з виконанням програми інформатизації суду.

17.Перевіряє цілісність та безпеку електронної інформаційної бази даних суду, а в разі виявлення пошкодження або несанкціонованого доступу до неї негайно інформує керівника апарату та голову суду.

18.Контролює використання доступу до мережі Інтернет в службових цілях суддями та працівниками апарату суду, яким надано дозвіл на її використання.

19. Здійснює заходи для забезпечення підготовки і надіслання до Єдиного державного реєстру копій судових рішень в електронній формі з використанням електронного цифрового підпису.

20.Запобігає встановленню та використанню стороннього програмного забезпечення та

медіа контенту, що безпосередньо не пов’язані з роботою суду.

21. Здійснює контроль за використанням працівниками суду змінних носіїв інформації.

22.Організовує створення копій електронної інформації користувачами та забезпечує ведення архіву інформаційних ресурсів суду. Забезпечує регулярну архівацію даних, які зберігаються на серверах, у тому числі зняття копій бази даних.

23.Забезпечує контроль за формуванням та надсиланням посилок у єдиній судовій інформаційній системі (підсистема «Судова статистика»),

24.Здійснює контроль за наявністю та використанням посадовими особами суду електронно- цифрових підписів.

25. Є відповідальною особою за координацію побудови та впровадження і подальше супроводження комплексної системи захисту інформації інформаційно-телекомунікаційної системи.

26. Є відповідальною особою за забезпечення захисту інформації та контролю за ним у інформаційно-телекомунікаційній системі.

27. Не допускає у випадків обробки на незахищених засобах обчислювальної техніки інформації з обмеженим доступом, яка підлягає захисту відповідно до чинного законодавства, підключенню цих засобів до локальної мережі з виходом до Інтернет з метою усунення загрози несанкціонованого доступу до інформації та порушення її цілісності.

28.Виконує інші доручення голови суду, керівника апарату суду та начальника відділу.

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 5300 грн.

Надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови КМУ від 18.01.2017р.№15, зі змінами;

Надбавки та доплати відповідно до ст. 52 Закону України «Про державну службу».

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

На період дії карантину, з укладенням контракту про проходження державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та до дня визначення переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до законодавства.

Граничний строк перебування особи на посаді, призначення на яку відбулось шляхом укладення контракту, становить не більше двох місяців після відміни карантину, установленого Кабінетом Міністрів України метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Перелік інформації, необхідної для участі в конкурсі, та строк її подання:

Особа, яка бажає взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, подає таку інформацію через Єдиний  портал вакансій служби:

1) заяву із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 1;

2) резюме за формою згідно з додатком 2;

3) заяву, в якій повідомляє що до неї не застосовуються заборони, визначені ч.3 та 4 ст.1 ЗУ Про очищення влади та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до Закону.

Додатки до заяви не є обов’язковими для подання.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим в оголошенні вимогам, зокрема стосовно досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики).

 На електронні документи, що подаються для участі у добрі, накладається кваліфікований електронний підпис особи, яка бажає взяти участь у доборі.

Інформація подається у строк до 08 вересня 2020 року 18-00 год.  включно включно через Єдиний портал вакансій державної служби:  https://career.gov.ua/

Додаткові (необов’язкові) документи

заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Провідний спеціаліст Горохівського районного суду

Яворська Оксана Юріївна

Тел.(033)79 2 14 54

Email: inbox@gr.vl.court.gov.ua

 

Кваліфікаційні Вимоги

1

Освіта

Вища освіта ступеня не нижче  молодшого бакалавра або бакалавра

2

Досвід роботи

Без вимог до досвіду роботи

3

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

4

Володіння іноземною мовою

не потребує

 

Вимоги до компетентності

 

Вимога

Компоненти вимоги

1

Впевнений користувач ПК

Вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, знання програм MS Offiсe (Word, Excel) , Internet

2

 Ділові якості

Оперативність, стресостійкість, уміння працювати в команді, уміння дотримуватись субординації.

3

 Особистісні якості

Відповідальність, тактовність, емоційна стабільність, дисциплінованість.

4

Вербальне мислення

Здатність розуміти та працювати з текстовою інформацією

5

Стресостійкість

Здатність до самоконтролю; здатність до конструктивного ставлення до зворотного зв'язку, зокрема критики

6

Абстрактне мислення

Здатність до логічного мислення; вміння встановлювати причинно-наслідкові зв’язки

Професійні знання

 

Вимога

Компоненти вимоги

1

Знання законодавства

Знання:

- Конституції України;

- Закону України «Про державну службу»;

- Закону України «Про запобігання корупції».